ΤΑ BANS ΤΟΥ BLACK OPS 2



Η Treyarch ανακοίνωσε του λόγους τους οποίους μπορείτε να φάτε ban από το online κομμάτι του.

Μάθετε τους λόγους,παρακάτω:

Modding/Hacking – Κάθε χρήστης που τρέχει τροποποιημένη έκδοση του κώδικα του παιχνιδιού ή χρησιμοποιεί τροποποιημένο προφίλ παιχνιδιού αποτελεί παραβίαση.

Pirated Content – Κάθε χρήστης που παράνομα κατέχει ατίτυπο του Call of Duty: Black Ops II αποτελεί παραβίαση.

Unsupported Peripheral Devices & Applications – Κάθε χρήστης που χειρίζεται εξωτερική hardware συσκευή ή λογισμικό που δεν υποστηρίζεται και αντιδρά με το παιχνίδι αποτελεί παραβίαση.

Boosting - Κάθε χρήστης που προσκολλάται με άλλον χρήστη προκειμένου να ωθήσει την απόκτηση XP, prestige, game score, weapon level αποτελεί παραβίαση.

Glitching - Κάθε χρήστης που χρησιμοποιεί “τρύπα” το κώδικα του παιχνιδιού και παίζει αντίθετα με τους κανονισμούς, αποτελεί παραβίαση. Ένα παράδειγμα μπορεί να αποτελέσει η χρησιμοποίηση μιας τρύπας στη γεωγραφία ενός χάρτη όπου ο χρήστης επίτηδες θα τη χρησιμοποιεί για να φεύγει έξω από τα όρια του χάρτη

Offensive Behavior – Κάθε χρήστης που ανακαλύπτεται να χρησιμοποιεί επιθετικό, ρατσιστικό, σεξιστικό, υβριστικό λεξιλόγιο.

Offensive Emblems – Κάθε χρήστης που δημιουργεί εμβλήματα με σεξουαλικές εικόνες, ρατσιστικό περιεχόμενο ή υβριστικά μηνύματα.

Offensive Live Streams or Unauthorized Live Stream Content – Κάθε χρήστης που ανακαλύπτεται να έχει επιθετικό και χωρίς έγκριση περιεχόμενο στο live stream αποτελεί παραβίαση. Το επιθετικό περιεχόμενο θεωρείται το ρατσιστικό, σεξιστικό και υβριστικό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου