ΝΕΟ TRAILER ΓΙΑ THE ELDER SCROLLS ONLINE


Οι πρώτες gameplay σκηνές σε ένα βίντεο 9 λεπτών!
Το νέο MMORPG της Bethesda The Elder Scrolls Online αναπτύσσεται εδώ και 5 χρόνια από την ZeniMax Online Studios. Ο έμπειρος developer και πρόεδρος της εταιρίας Matt Firor, υπεύθυνος και για το Dark Age of Camelot, ηγείται της ανάπτυξής του. Ο Matt Firor και άλλοι developers μας ξεναγούν σε αυτό το νέο, μεγάλης διάρκειας βίντεο, παρουσιάζοντάς μας για πρώτη φορά το gameplay, το περιβάλλον καθώς και μία πλειάδα από χαρακτηριστικά.
Από την πλούσια θεματολογία του βίντεο, ξεχωρίζουμε την αποκάλυψη μίας νέας τεχνολογίας της ZeniMax Studios, με την οποία γίνεται δυνατό να συνδέονται όλοι σε έναν μεγάλο server. Η εξήγηση αυτής της τακτικής έρχεται από το στόμα του ίδιου του Matt Firor, λέγοντας πως με αυτό τον τρόπο λύνεται το πρόβλημα αναζήτησης των φίλων μας κατά την κυκλοφορία του The Elder Scrolls Online. Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά που σχολιάζουν οι developers αφορούν το real-time σύστημα μάχης, το πολλά υποσχόμενο PvP καθώς και την ποικιλία στους τρόπους που θα μπορείτε να εξοπλίσετε τον χαρακτήρα σας.
Το The Elder Scrolls Online αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2013 για Windows και Mac. Μένει πλέον να μάθουμε αν τελικά θα μπορέσει να εκθρονίσει απ' την κορυφή το World of Warcraft της Blizzard.
Παρακάτω δείτε το trailer:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου