ΕΡΧΕΤΕ UPDATE ΓΙΑ ΤΟ PS PLUS ΣΤΟ PS VITA

Το Update (System Software Update v2.00) έρχετε στης 21 Νοεμβρίου για το PS Plus του PS Vita.

Όσοι δώσεται λέφτα για να έχετε το PS Plus θα μπορείτε να αποκτήσετε τα παιχνίδια Uncharted: Golden Abyss, Gravity Rush, Chronovolt και Tales from Space: Mutant Blobs Attack τα οποία είναι προσφορά από το Instant Game Collection.Το Instant Game Collection θα λειτουργεί στο Ps3 και PS Vita οπότε θα έχετε 14 παιχνίδια κάθε φορά για να απολαύσετε. Η Sony θα σας προσφέρει 5 νέα παιχνίδια  κάθε μήνα καθώς και μερικά Extras (Δηλαδή 65 παιχνίδια το χρόνο).  Ο αποθηκευτικός χώρος που θα κερδίσετε ανέρχεται σε 2GB (1GB για το PS3 και 1GB για το PS Vita). Με το update 2.00, ένα ακόμη χαρακτηριστικό είναι ότι η κονσόλα θα ξεκινάει και θα δέχεται άμεσα updates, τα οποία θα είναι έτοιμα όποτε θέλετε να την ξαναχρησιμοποιήσετε.

Η συνδρομή PlayStation Plus κοστίζει κοστίζει 50 ευρώ/χρόνο ή 18 ευρώ/τρίμηνο.
Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που αποκάλυψε ο πρόεδρος της Sony Computer Entertainment Shuhei Yoshida στο Twitter του, το firmware update 2.0 του PS Vita θα αναβαθμίζει τον browser σε μικρό application. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορειτε να τον χρησιμοποιήσετε χωρίς να κάνετε quit το game που παίζετε εκείνη τη στιγμή! Αυτή η λειτουργία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, σε περίπτωση που -για παράδειγμα- είστε στη μέση ενός παιχνιδιού, θέλετε να βρείτε λύση (ή εκτάκτως να ψάξετε οποιαδήποτε πληροφορία) και χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το internet.
Εν αναμονή λοιπόν για το update της Τετάρτης, που θα σημάνει ταυτόχρονα και την συμβατότητα της συνδρομητικής υπηρεσίας PlayStation Plus στη φορητή κονσόλα της Sony, βάση της οποίας πληρώνοντας μία συνδρομή θα έχετε διπλά οφέλη (με δωρεάν games και εκπτώσεις για PS3 και PS Vita). Σε πρώτη φάση, όσοι είστε ή σκοπεύετε να γίνετε μέλη, θυμίζουμε ότι θα λάβετε 1GB αποθηκευτικό χώρο για το Vita, καθώς και τα Uncharted: Golden Abyss, Gravity Rush, Chronovolt και Tales from Space: Mutant Blobs Attack εντελώς δωρεάν! Φροντίστε μόνο να έχετε μεγάλη memory card γιατί τα παραπάνω games θα πρέπει να γίνουν download απ' το PSN.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου