ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΙΣΗΜΟ TRAILER ΓΙΑ GTA V

Νέο trailer,δόθηκε στη δημοσιότητα όπως αναμενόταν,για το Grand Theft Auto V.


Σε αυτό αποκαλύπτονται νέα στοιχεία για το gameplay του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού,και σίγουρα θα μας γεμίσουν αγωνία για το τι έπεται.Ο Leslie Benzies -επικεφαλής παραγωγής της Rockstar North- και ο Dan Houser, αντιπρόεδρος του δημιουργικού τμήματος της Rockstar, αποκάλυψαν τις παρακάτω πληροφορίες για το gameplay του GTA V.

Καταρχήν όπως είναι ήδη γνωστό θα υπάρχουν υποβρύχιες αποστολές στις οποίες θα εξερευνάτε υπόγειες σπηλιές, με τον κατάλληλο εξοπλισμό. Θα έχουμε ακόμη προαιρετικές αποστολές στις οποίες θα οδηγείτε ταξί ή ασθενοφόρο. Όσο για τις τοποθεσίες, μία εξ αυτών θα είναι το Salton Sea (θα ονομάζεται Alamo Sea). Η εναλλαγή μεταξύ των πρωταγωνιστών θα γίνεται μέσω ενός κυκλικού μενού (radial menu) που θα καλύπτει την οθόνη, αν και η δυνατότητα αυτή θα παρέχεται εκτός αποστολών, αλλά μέσα στις αποστολές θα σας δίνεται μόνο σε συγκεκριμένα σημεία.
Ο Trevor θα είναι ο οδηγός του ελικοπτέρου της ομάδας, ο Franklin οδηγός αυτοκινήτων και άλλων οχημάτων δρόμου κι ο Michael ο sniper της παρέας. Έκαστος στο είδος του. Όπως είχαμε ήδη αποκαλύψει στις βασικές πληροφορίες χαρακτήρων, ο Franklin θα συναντά τον Mike σε μία απ' τις βρωμοδουλειές που ο τελευταίος θα σκαρώνει με τον Franklin. Αντίστοιχα ο Trevor, ως στρατιωτικός, θα αρέσκεται στο να σκορπίζει τον...πανικό γύρω του! Ο χάρτης του Grand Theft Auto V θα είναι εξ αρχής ανοιχτός προς εξερεύνηση, με μόνη εξαίρεση ορισμένες ειδικές περιοχές. Θα υπάρχει πάντως αρκετή ελευθερία, καθώς ναι μεν θα σας δίνεται η αποστολή αλλά θα αποφασίζετε οι ίδιοι πως θα την εκτελέσετε.
Μεταξύ άλλων θα κληθείτε να συμμετάσχετε σε μικρά ή μεγάλα γεγονότα, να ανατινάξετε στόχους, να εισβάλετε σε αυτοκίνητα ή κτίρια, να λύσετε οικογενειακές υποθέσεις, να σώσετε ομήρους και να ληστέψετε καταστήματα. Το σύστημα κάλυψης θα βελτιωθεί, κάτι πολύ σημαντικό για το gameplay, ενώ όσον αφορά τα χρήματα, θα μπορείτε να τα ξοδέψετε για να αγοράσετε ενδιαφέροντα πράγματα, όπως για παράδειγμα ακριβά όπλα, τα οποία δεν θα είναι εύκολα προσβάσιμα ή ακόμα και αστεία αντικείμενα. Ο ρεαλισμός αναμένεται να αυξηθεί, με σκύλους να φυλάνε ιδιοκτησίες και τα ακριβά αυτοκίνητα να κρατώνται σε πιο ασφαλή μέρη.
Το βασικό campaign δεν θα υποστηρίζει Co-Op. Τέτοιου είδους αποστολές θα υπάρχουν μόνο στο multiplayer mode, στο οποίο θα δοθεί μεγαλύτερη έμφαση ώστε να αυξηθεί η διάρκεια ζωής του GTA V. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα υπάρχουν διαφορετικά φινάλε, ανάλογα με τις πράξεις σας. Θα υπάρχουν ακόμη δυναμικές αλλαγές μουσικής, όπως στο L.A. Noire. Ένα από τα κομμάτια που αναμένεται να ακούσουμε είναι το Radar Love των Golden Earring.
Τέλος, όσον αφορά τη διάρκεια του GTA V, το βασικό campaign θα σας κρατήσει συντροφιά γύρω στις 25 ώρες, σύμφωνα με τη Rockstar.
Το Grand Theft Auto V θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2013 για PS3 και Xbox 360.
Παρακάτω δείτε το δεύτερο official trailer:

Παρακάτω δείτε και μερικά screenshots για τους πρωταγονιστές:





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου