ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟ XBOX TV;

Φήμη για την ονομασία "Xbox TV" και κυκλοφορία μέσα στους επόμενους 13 μήνες.

Σύμφωνα με πηγές του TheVerge (για τις οποίες φυσικά διατηρούμε κάθε επιφύλαξη) το νέο Xbox θα ονομάζεται "Xbox TV) και θα κυκλοφορήσει από την Microsoft πριν από τα Χριστούγεννα του 2013.
Το The Verge αναφέρει για αρχή ένα στοιχείο που έχει ακουστεί από πολλές πηγές. Ότι δηλαδή η κονσόλα θα κυκλοφορήσει σε μια φθηνή και σε μια ακριβή έκδοση. Η διαφορά είναι ωστόσο ότι το The Verge υποστηρίζει πως το φθηνό Xbox θα έχει τις ελάχιστες δυνατές προδιαγραφές (θα είναι όσο το δυνατόν πιο φθηνό γίνεται) και θα τρέχει Windows 8, κάτι που αν αληθεύει θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να το δούμε στην πράξη. Το δημοσίευμα υποστηρίζει επίσης ότι η φθηνή κονσόλα θα υποστηρίζει "κυρίως casual games και όχι τα συνηθισμένα games του Xbox". Με απλά λόγια υπονοείται ότι η Microsoft θα αξιοποιήσει το Internet και ειδικότερα το Xbox Live Arcade ώστε να ρίξει χαμηλά το κόστος του νέου φθηνού Xbox.
Παρότι το hardware δεν έχει ακόμη διαρρεύσει, η Microsoft αναμένεται να χρησιμοποιήσει ένα chipset το οποίο θα επιτρέψει στο νέο Xbox να είναι μονίμως ενεργό, να κάνει boot ταχύτατα και να παρέχει πρόσβαση σε υπηρεσίες τηλεόρασης και γενικότερα ψυχαγωγίας. Ακόμη, το Kinect 2 θα διαθετεί και με τις δύο εκδόσεις του νέου Xbox, ενώ μέσω του Smartglass θα μπορεί να συνδυαστεί με κινητά τηλέφωνα ώστε να τρέξει τις υπηρεσίες του Xbox Live.
Έχουμε ακόμα πολύ καιρό μπροστά μας μέχρι την επόμενη E3 που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο του 2013 στο Λος Άντζελες. Τότε αναμένεται να αποκαλυφθεί το νέο Xbox και μέχρι να φτάσουμε σε εκείνη τη μέρα έχουμε ακόμη πολλά να ακούσουμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου