ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ DARKFALL UNHOLY WARS


Κάντε craft το όπλο σας και δώστε του το σχήμα της επιλογής σας!
Η Aventurine έδωσε στη δημοσιότητα ένα developer diary για το Darkfall Unholy Wars, στο οποίο μίλησε ο Creative Lead,Adam Οικονομόπουλος.
Ο Adam,δήλωσε ότι η έμπνευση για το sequel ήταν το παλιό Darkfall, πολλά βιβλία και ταινίες, αλλά κυρίως το άγριο, μοχθηρό και κακό στυλ της σειράς. Με βάση το νέο art direction, διατηρείται το παλιό στυλ σχεδιασμού αλλά υπάρχουν καλύτερα textures, περισσότερα πολύγωνα, δυναμικοί φωτισμοί και καλύτερα shaders. Η artistic πλευρά του Darkfall Unholy Wars μπορεί να μοιάζει ίδια (σε races, armors, landscapes) αλλά γενικά έχουν γίνει αλλαγές προς το καλύτερο. Θα υπάρχουν παλιά αλλά και νέα όπλα, καθώς το σενάριο θα εξελίσσεται εκατοντάδες χρόνια μετά.
Στo gameplay θα έχουμε τις εξής αλλαγές. Καταρχήν θα υπάρχουν και πάλι έξι φυλές (races) για να επιλέξετε, με μεγαλύτερο customization στην εμφάνισή τους. Το crafting -ένας από τους βασικότερους τομείς του Darkfall- θα επεκταθεί ώστε να μπορείτε να επιλέξετε την ακριβή κοψιά του αντικειμένου (όπλου ή armor) που κάνετε craft! Υπάρχουν ένα σωρό πατέντες για να επιλέξετε ώστε ο οπλισμός να είναι ξεχωριστός για κάθε παίκτη. Οι πατέντες αυτές θα αυξηθούν μελλοντικά, καθώς θα προσθέτονται διαρκώς νέες. Σε αυτή τη φάση, οι πατέντες των όπλων κατά την κυκλοφορία του Darkfall Unholy Wars θα είναι από 3 έως 6, ενώ μετά την κυκλοφορία θα προστεθούν τουλάχιστον 4-5 ακόμη πατέντες.
Το Darkfall Unholy Wars θα κυκλοφορήσει στις 12/12/12 για PC και είναι η πιο ακριβή ελληνική παραγωγή στη βιομηχανία των video games. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο site και τις σελίδες στο Facebook και το Twitter.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου