ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ CONTROLLER ΤΟΥ PS4

Σύμφωνα με τις πηγές του Kotaku, οι προγραμματιστικές εταιρείες που έχουν λάβει το PlayStation 4 dev kit δουλεύουν με Sixaxis και DualShock 3 controller.

Αυτό μαρτυράει ότι το νέο controller του PS4 θα είναι παρόμοιο με αυτό του PS3. Επίσης, σύμφωνα με τα έγγραφα που έχει αποστείλει η Sony στους προγραμματιστές, το PS Move αναμένεται να είναι και αυτό συμβατό με την νέα κονσόλα της ιαπωνικής εταιρείας.
Πιο αναλυτικά, το νέο controller του PS4 θα έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
  • Θα συνδέει τα PSN accounts σε κάθε χειριστήριο, κάτι που θα επιτρέπει πολλαπλά login.
  • Θα διαθέτει οθόνη αφής, σύμφωνα με το ComputerAndVideogames, η οποία θα αναγνωρίζει δύο σημεία αφής.
  • Θα έχει motion-sensing προηγμένης τεχνολογίας (tilt correction) και φυσική δόνηση. Επιπλέον, θα διαθέτει ένα φωτάκι LED, RGB χρωμάτων.
  • Συν τις άλλοις, θα υπάρχει και "Share button" το οποίο σύμφωνα με φήμες θα σας βοηθά να μοιράζεστε ότι κάνετε σε Facebook και Twitter.
Σχετικά με τα accounts, είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι θα μπορείτε να συνδεθείτε με το account σας ξεχωριστά από κάθε χειριστήριο. Αυτό θα βοηθήσει τους φίλους που έρχονται σπίτι σας για να παίξετε παρέα, να συνεχίσουν να καταγράφουν τα trophies τους στο account τους, να κάνουν αγορές κτλ. Τα trophies θα κερδίζονται από κοινού, για παράδειγμα αν κερδίσετε τέσσερα άτομα ένα boss fight που δίνει trophy τότε και οι τέσσερις θα αποκτήσετε trophies!
Φυσικά κάθε account δεν θα "κλειδώνει" με το εκάστοτε controller, δηλαδή θα μπορείτε ελεύθερα να συνδεθείτε και να αποσυνδεθείτε. Αν αυτή η φήμη ισχύσει τότε η Sony θα κερδίσει πολλούς πόντους εκτίμησης σε σχέση με τον περιορισμό δύο accounts σε κονσόλες (PS3 και PS Vita) που έχει αυτή τη στιγμή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου