ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΕ ΣΤΥΛ...WOW!

Κάτι παράξενο συνέβη στη Κίνα.Χτίστηκε ένα λούνα παρκ,με τα χρώματα του World Of Warcraft.


Το Joyland είναι ένα λούνα παρκ στην πόλη Changzhou της Κίνας. Αυτό που το κάνει ξεχωριστό όμως είναι η διακόσμησή του που θυμίζει έντονα το γνωστό σε όλους World of Warcraft. Σύμφωνα με φήμες, το Joyland ήταν απλώς ένα έργο υπό κατασκευή το οποίο δεν είχε καμία σχέση με το MMORPG. Μία χρήστης όμως του Reddit, με το nickname FrancescaO_O, επισκέφτηκε το συγκεκριμένο μέρος και γύρισε πίσω με πλούσιο φωτογραφικό υλικό το οποίο το μπορείτε να βρείτε στο τέλος του άρθρου, στη σχετική gallery.
Η FrancescaO_O μπήκε μέσα στο Joyland και δοκίμασε ότι μπόρεσε από τα παιχνίδια. «Δεν είχαμε χρόνο να τα δούμε όλα, αλλά όσες βόλτες πήγαμε ήταν καταπληκτικές», δήλωσε. «Το Sky Scrapper είναι ένα ιπτάμενο τρενάκι του τρόμου στο οποίο κάθεσαι σαν να πετάς και σε δένουν με έναν ιμάντα. Επίσης, πολλές βόλτες χρησιμοποιούν την τεχνολογία 4-D και ειδικά εφέ».
Αργότερα πρόσθεσε ότι υπήρχαν δύο είδη βαθμολογίας στα παιχνίδια ανάλογα με το πόσο καλά ήταν. Το ένα ήταν το Happiness το οποίο υπήρχε σε παιχνίδια και βόλτες που μπορούσαν να μπούνε ακόμα και τα παιδιά. Το δεύτερο είδος ήταν το Splendor με το οποίο βαθμολογούνταν οι βόλτες των πιο μεγάλων που -όπως καταλαβαίνετε- δεν είναι το ίδιο απλές με αυτές των μικρών. Σε ένα από τα παιχνίδια και συγκεκριμένα το Splash of Monster Blood, υπάρχει μια ταμπέλα που λέει ότι "Απαγορεύονται τα άτομα άνω των 60 ετών".
Το δημιούργημα αυτό κοστίζει περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ και δεν έχει τελειώσει αφού υπήρχαν ακόμα μέρη που έγραφαν «under conctruction». Η Blizzard σίγουρα θα προχωρήσει με μηνύσεις αφού οι δημιουργοί του λούνα παρκ δεν έχουν αγοράσει τα πνευματικά δικαιώματα, κάτι που το καθιστά παράνομο. Η συνέχεια αναμένεται σύντομα στις δικαστικές αίθουσες!

Παρακάτω δείτε μερικά screenshots:




























0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου