ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΓΙΑ SONIC

Φτιαγμένη με πολλά effects που εντυπωσιάζουν.

Κατά καιρούς έχουμε δει πολλούς χρήστες να φτιάχνουν μικρές ταινίες για τα αγαπημένα τους video games. Οι περισσότερες από αυτές δεν θα σας τραβούσαν την προσοχή εύκολα εκτός και αν επρόκειτο για τίτλο που σας αρέσει. Η Blue Core Studios όμως σκηνοθέτησε μια ταινία που εκτός από το κοινό του Youtube, άρεσε και στο δημιουργό του Sonic, Yuji Naka.
Στο βίντεο, ο Sonic βοηθάει μια ομάδα ανθρώπων να παλέψει με τα ρομπότ-εισβολείς του Robotnik. Οι υποκριτικές ικανότητες των ηθοποιών είναι καλές αλλά θα μπορούσαν να είναι και καλύτερες. Επίσης, το voice acting του Sonic είναι κάτω του μετρίου. Παρόλα αυτά, η ταινία αποτελεί μια πολύ καλή προσπάθεια από αυτή την μικρή ομάδα, που έχει φτάσει τις 140.000 προβολές σε μόλις λίγες ημέρες.
Για την ταινία αυτή που έχει διάρκεια 18 λεπτά, εκτός από αληθινούς ηθοποιούς, χρησιμοποιήθηκαν και CGI effects για την ενσάρκωση των κακών της ιστορίας αλλά και του Sonic. Το voice acting ανέλαβε ο Jaleel White, την φωνή του οποίου έχουμε συνηθίσει να ακούμε τόσα χρόνια στα παιχνίδια Sonic. Τέλος, με το σενάριο ασχολήθηκε ο Eddie Lebron ο οποίος είχε σκηνοθετήσει και την fan movie του Megaman.
Παρακάτω παρακολουθείστε τη ταινία:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου