ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ XBOX 720 ΣΤΗΝ E3

Από τον περασμένο Νοέμβριο η φημολογία για τον διάδοχο του Xbox 360 είχε πάρει φωτιά, καθώς αφενός είχαμε τα δημοσιεύματα του τελευταίου τεύχους του περιοδικού Xbox World και από την άλλη τις αποκαλύψεις του έγκυρου δημοσιογραφικού πρακτορείου Bloomberg. O Larry Hryb (ευρέως γνωστός με το gamertag Major Nelson), διευθυντής προγραμματισμού της υπηρεσίας Xbox Live, στο επίσημο blog του...έθεσε μια αντίστροφη μέτρηση 158 ημερών με την λιτή ανακοίνωση “And it's on...”. Με δεδομένο ότι σε 158 ημέρες θα λάβει χώρα η φετινή E3, είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί στην επερχόμενη press conference της Microsoft ο διάδοχος του Xbox 360.

Να θυμίσουμε ότι και στην περασμένη E3 υπήρχαν φήμες σχετικά με την αποκάλυψη της νέας κονσόλας της Microsoft, αλλά είναι πολύ πιθανό οι αυξημένες πωλήσεις του Xbox 360 το 2011 κυρίως στην Βορεια Αμερικη να ώθησαν τoν αμερικανικό κολοσσό να στηρίξει σθεναρά για ένα ακόμη χρόνο το Xbox 360. Εντούτοις, το 2012 ήταν μια άσχημη χρονιά για την βιομηχανία των video games, αφού ο συνολικός τζίρος και αντίστοιχα τα κέρδη εμφάνισαν πτωτικές τάσεις. Η έλευση του Wii U ενδέχεται να αφύπνισε την Microsoft αναγκάζοντάς την να επισπεύσει την κυκλοφορία της νέας κονσόλας της.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι o Larry Hryb μας έβαλε στην...πρίζα πριν ακόμα καλά καλά ξεκινήσει η φετινή χρονιά. Ο κύβος ερρίφθη για την Microsoft και αναμένουμε με κομμένη την ανάσα να δούμε αν θα ακολουθήσουν περαιτέρω ανακοινώσεις τις προσεχείς ημέρες. Εν τω μεταξύ, περιμένουμε την αντίδραση της Sony, καθώς όπως όλα δείχνουν κινδυνεύει για ακόμη μια φορά να ξεκινήσει τρίτη στην κούρσα της ογδόης γενιάς οικιακών κονσολών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου