ΝΕΟ VIDEO ΓΙΑ CRIMSON DRAGON

Πριν από μερικές ώρες στο Ιαπωνικό Xbox Live ανέβηκε ένα νέο βίντεο του παιχνιδιού, αλλά στην πορεία αποσύρθηκε. Το βίντεο αυτό είναι παρόμοιο, με ένα αντίστοιχο που είχε προβληθεί στην περσινή PAX East, εντούτοις η νέα έκδοσή του είναι σε high definition. Η Ιαπωνική Microsoft  είχε δηλώσει πρόσφατα ότι η ανάπτυξη του Crimson Dragon προχωράει κανονικά, παρά το γεγονός  ότι έχουν περάσει επτά μήνες από την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι από τις 12 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί στα Windows Phone, ένα συνοδευτικό game του Crimson Dragon ονόματι Crimson Dragon: Side Story. Πρόκειται για ένα side scroller shoot 'em up, στο οποίο ελέγχετε έναν χαρακτήρα που ονομάζεται Sana και τον δράκο της, τον White Weaver. Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές για το customization του δράκου, ενώ μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 170 διαφορετικά skills (ξεκλειδώνουν σταδιακά καθώς προχωράτε στο παιχνίδι).
Σύμφωνα πάντως με το The Will of The Ancients, ένα fan site αφιερωμένο στην σειρά Panzer Dragoon, το Crimson Dragon ενδέχεται να αναπτύσσεται για τον διάδοχο του Xbox 360 -κάτι που δικαιολογεί την καθυστέρηση κυκλοφορίας- έτσι ώστε να εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες του Kinect 2.0. Με δεδομένο ότι το παρόν Kinect έχει κατηγορηθεί αρκετές φορές για την έλλειψη ακρίβειας, είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες του Crimson Dragon, όπου θα πρέπει να "πιλοτάρετε" ένα δράκο και παράλληλα να αποφεύγετε τα δεκάδες πυρά που εκτοξεύουν οι αντίπαλοί σας.
Το Crimson Dragon θα κυκλοφορήσει στο Xbox Live Arcade, χωρίς ακόμα να έχει ανακοινωθεί ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας.
Παρακάτω δείτε το νέο video:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου