TECHNOLOGY REPORT : SWARTZ,SNAPDRAGON 800/600 κτλ.

Οπως βλέπετε και από τον τίτλο το VideoGamesPlanet εισάγει μια νέα στήλη στο ρεπερτόριο του.Ξέρετε,γίναμε γνωστοί γράφοντας για Videogames αλλά πάντα νιώθαμε πως είχε έρθει η ώρα να ανανεωθούμε λίγο.Έτσι λοιπόν αφού εισάγαμε τα FreeGamesTime και το Editorial στην "γκάμα" μας ήρθε η ώρα να μιλήσουμε λίγο για την τεχνολογία,η οποία θα μας βοηθήσει στο μέλλον.Έτσι απο σήμερα ξεκινάμε το Technology Report,για να μαθαίνετε πολλά νέα της τεχνολογίας μέσα σε ένα άρθρο.

Νεκρός ο Aaron Swartz 

Αυτοκτόνησε σε ηλικία μόλις 26 ετών, ο συνιδιοκτήτης του Reddit και ένας από τους "συγγραφείς" που συντέλεσαν στην δημιουργία του RSS 1.0 και μάλιστα τότε ήταν μόλις 14 ετών.

Ο Swartz αντιμετώπιζε βαρύτατες κατηγορίες για την παράνομη πρόσβασή του στους servers του πανεπιστημιακού ιδρύματος MIT αλλά και της ψηφιακής βιβλιοθήκης JSTOR.Η οικογένειά του στην επίσημη ανακοίνωσή της κατηγορεί το δικαστήριο της Μασαχουσέτης που είχε αναλάβει την υπόθεση για την σκληρότητα που έδειξαν πάνω στον Swartz αλλά και το MIT.

Ερχονται 2 νέα Nexus.

To Nexus 4 δεν το είδαμε ποτέ στην χώρα μας και ούτε πρόκειται να το δούμε ποτέ.Ωστόσο πολλες φήμες λένε πως δύο νέες συσκευές Nexus έρχονται και αυτές είναι από την LG.Πρώτη και κυριότερη το Nexus 5.Tο Nexus 5, κατά πάσα πιθανότητα, θα διαθέτει οθόνη μεγέθους 5 ιντσών Full HD, ανάλυσης 1920x1080 pixels, με πυκνότητα 440ppi, επεξεργαστή NVIDIA Tegra 4, 2GB μνήμης RAM, οπίσθια κάμερα μεγέθους 13 megapixel και εμπρόσθια στα 3 megapixel.

Η άλλη τώρα είναι ο διάδοχος του Nexus 7,το Nexus 7.7.Αυτήν την φορά το Nexus 7.7 δεν θα κατασκευαστεί από την Asus αλλά από την LG και θα διαθέτει οθόνη μεγέθους 7.7 ιντσών τεχνολογίας WUXGA, ανάλυσης 1920x1200 στα 294ppi, επεξεργαστή NVIDIA Tegra 4 και 2GB μνήμης RAM.

"Έρχονται" τα Snapdragon 800 και 600

Στην CES 2013 η Qualcomm παρουσίασε τους νέους επεξεργαστές Snapdragon 800 και 600.

Τώρα έρχεται να τους διαφημίσει με ενα αρκετάπροσεγμένο και με αρκετό χιούμορ, βίντεο, το οποίο εύκολα μπορεί να μπερδέψει κανείς με κανονικό trailer υπερπαραγωγής του Hollywood – υπαινίσσεται ότι ένας μικρός, αλλά πιο ισχυρός δράκος, έρχεται στο smartphone σας.Παρακάτω δείτε το βιντεάκι.



Εκτυπωτής μόνο για γυναίκες.

Να που τελικά ζήσαμε να το δούμε και αυτό.Κι όμως υπάρχει ένας εκτυπωτής που έχει να κάνει με την γυναίκα και μόνο με την γυναίκα.Σοκ και δέος πάθαμε με όλα αυτά που κάνει αυτός ο εκτυπωτής και με τον τρόπο τον οποίο εξυπηρετεί την γυναίκα.

Εμείς Άντρες εξυπηρετούμαστε επίσης...ακούτε !!! Θέλει η γυναίκα σας να βάψει τα νύχια της και να μην πηγαίνει και παίρνει καλυντικά και ασετόν; Πάρτε τον εκτυπωτή..βάλτε την εκεί και αυτό θα κάνει την δουλειά του...Μέσα σε 1 λεπτό η γυναίκα σου θα ναι έτοιμη και μέσα στην τρελή χαρα να κάνετε "τρελίτσες".Δοκιμάστε το.


Αshton Kutcher : Ο κινηματογραφικός Steve Jobs.

Ανακοινώθηκε η πρώτη από τις δύο βιογραφικές ταινίες του Steve Jobs.Η πρώτη θα ονομάζεται jOBS.Ο πρωταγωνιστής σε αυτήν την ταινία θα είναι ο πολύ γνωστός ηθοποιός Ashton Kutcher.

 Η ταινία αφηγείται την ζωή του Steve Jobs από το 1971 μέχρι το 2000, καλύπτας γεγονότα όπως η ίδρυση της Apple, η αποχώρησή του από αυτή, η δημιουργία των NeXT και Pixar, και η επιστροφή του στην Apple. To jOBS θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Απρίλιο. Να σημειωθεί ότι έρχεται και άλλη ταινία για τον Steve Jobs, από τον Aaron Sorkin (Newsroom, West Wing).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου