RAZER EDGE : ΤΟ ΠΡΩΤΟ PC TABLET ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

Στη φετινή έκθεση CES είχαμε τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Razer Edge tablet, το οποίο ανακοινώθηκε πέρσι ως Project Fiona. Το Razer Edge είναι ένα ισχυρό tablet για PC games, σχεδιασμένο από PC gamers, για PC gamers – κυριολεκτικά.


Mέσω των social media, η Razer άφησε την κοινότητά της (και την κοινότητα του PC gaming γενικώς, όπως ισχυρίζεται) να αποφασίσει το chipset, το βάρος/πάχος, τα χαρακτηριστικά, ακόμα και την τιμή του Edge. Το Razer Edge τρέχει Windows 8 και θα είναι διαθέσιμο σε δύο μοντέλα. Το απλό μοντέλο έχει επεξεργαστή Intel Core™ i5, κάρτα γραφικών NVIDIA GT640M LE GPU, μνήμη 4GB DDR3, και αποθηκευτικό χώρο 64GB SSD.

Το βαρβάτο μοντέλο Razer Edge Pro διαθέτει επεξεργαστή Intel Core i7 processor, κάρτα γραφικών NVIDIA GT640M LE, μνήμη 8GB DDR3, και αποθηκευτικό χώρο 128GB ή 256GB SSD, ενώ θα διατίθεται και σε πακέτο με χειριστήριο. Kαι τα δύο μοντέλα αναμένονται τους επόμενους μήνες στην Αμερική, με την τιμή του απλού να ξεκινάει από 999 δολάρια.

Δείτε το Razer Edge παρακάτω, τσεκάρετε περισσότερα στο επίσημο site του, και πείτε μας γνώμη! Σας αρέσει αυτό το gaming tablet;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου