ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ MULTIPLAYER MODES ΤΟΥ TOMB RAIDER

Αποκαλύφθηκαν οι πρώτες πληροφορίες.

Είναι κοινό μυστικό ότι το επερχόμενο reboot της σειράς Tomb Raider αποτελεί μία από τις πιο αναμενόμενες κυκλοφορίες αυτής της χρονιάς. Η νέα περιπέτεια της γοητευτικής τυμβωρύχου αναπτύσσεται από δύο developers, την Crystal Dynamics και την Eidos Montreal. Η πρώτη εταιρεία ασχολείται αποκλειστικά με το single-player campaign και η δεύτερη με το multiplayer κομμάτι αντίστοιχα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Eidos Montreal ήταν υπεύθυνη για την ανάπτυξη του εξαιρετικού Deus Ex: Human Revolution, ενώ εργάζεται επίσης πάνω στο τέταρτο μέρος της σειράς Thief.
Στο τελευταίο τεύχος του αγγλικού Official Xbox Magazine που εκδίδεται από την Future Publishing αποκαλύφθηκαν οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με τα multiplayer modes του Tomb Raider. To πρώτο mode είναι το κλασικό Team Deathmatch, στο οποίο η μια ομάδα αναλαμβάνει τον ρόλο των επιζώντων του πληρώματος της Lara και η δεύτερη απαρτίζεται από τους εχθρικούς ιθαγενείς που ονομάζονται Scavengers. Παράλληλα, οι παίχτες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και άλλους κινδύνους, καθώς σε διάφορα σημεία του χάρτη θα υπάρχουν παγίδες. Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουμε για το σενάριο η Lara ταξιδεύει με το πλοίο Endurance και ναυαγεί -ύστερα από μια θυελλώδη καταιγίδα- σ' ένα απομονωμένο τροπικό νησί που ονομάζεται Dragon's Triangle.
Το δεύτερο mode ονομάζεται Rescue και σε αυτό η ομάδα των επιζώντων θα πρέπει να μεταφέρει med packs (θεραπευτικά items) από το ένα σημείο του χάρτη σε κάποιο άλλο, ενώ η ομάδα των Scavengers προσπαθεί να τους εξολοθρεύσει. Θα υπάρχει ένα ακόμα mode ονόματι Cry for Help, για το οποίο δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω πληροφορίες. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι θα δίνει έμφαση στην εξερεύνηση και την εύρεση διαφόρων αντικειμένων.
Σε όλα τα modes υπάρχουν διαφορετικοί χαρακτήρες για να επιλέξετε και καθένας τους έχει και διαφορετικά stats αντίστοιχα. Επιπλέον, μπορείτε να διαλέξετε το loadout σας πριν από την έναρξη μιας αναμέτρησης. Ένα τυπικό loadout περιλαμβάνει διάφορα όπλα όπως πιστόλια, τόξα, χειροβομβίδες καθώς και μια ορειβατική αξίνα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για melee επιθέσεις. Να προσθέσουμε ότι ανάλογα με τις επιδόσεις σας κερδίζετε experience points, με τα οποία μπορείτε να αναβαθμίσετε τα stats σας και να ξεκλειδώσετε νέους χαρακτήρες.
Το Tomb Raider θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαρτίου για PC, PS3 και Xbox 360.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου