ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ PLAYSTATION 4

Στο event Destination PlayStation.
Είναι γεγονός ότι μέχρι στιγμής η Microsoft έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις με την πιθανή αποκάλυψη του διαδόχου του Xbox 360 στην φετινή E3. Παρόλα αυτά, η Sony δεν φαίνεται διατεθειμένη να κάτσει με...σταυρωμένα τα χέρια αφού είναι εξαιρετικά πιθανό να δούμε το PS4 ή έστω κάποιες πληροφορίες σχετικά με αυτό στο επερχόμενο event Destination PlayStation. To event αυτό θα λάβει χώρα από τις 25 έως και τις 28 Φεβρουαρίου στο Scottsdale της Arizona και η Sony έχει ήδη αποστείλει τις σχετικές προσκλήσεις σε δεκάδες δημοσιογράφους και retailers.
Μέχρι στιγμής η Sony δεν έχει εκδώσει επίσημη ανακοίνωση για την ενδεχόμενη αποκάλυψη του διαδόχου του PS3. Εντούτοις, έχει τονίσει ότι θα παρουσιάσει όλα τα σχέδιά της για το 2013 σχετικά με τους επερχόμενους τίτλους του PS3 και το PlayStation Vita. Σύμφωνα με τις φήμες που προέρχονται από τα sites ΜCV, Expert Reviews και VG247 η Sony θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το event αυτό ώστε να προκαλέσει αρκετό ντόρο γύρω από το PS4, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων μέσα στο 2014.
Τις περασμένες μέρες, αποκαλύφθηκε η νέα τεχνολογική πατέντα της Sony, η οποία θα μπορεί να "μπλοκάρει" την χρήση των μεταχειρισμένων παιχνιδιών. Ακόμα και αν δεν εφαρμοστεί η πατέντα αυτή τελικά, η κίνηση της ιαπωνικής εταιρείας προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από καταναλωτές και retailers. Μια πρόωρη αποκάλυψη του PS4 θα δρούσε ευεργετικά στην αντιστροφή του αρνητικού αυτού κλίματος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε πολύ ακόμα δρόμο μπροστά μας μέχρι να δούμε τους διαδόχους των PS3 και Xbox 360. Παρόλα αυτά, η Sony και η Microsoft θέλουν να προετοιμάσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το έδαφος, ιδιαίτερα μετά από το μικρό προβάδισμα της Nintendo στον χώρο της όγδοης γενιάς οικιακών κονσολών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου