DEAD ISLAND:RIPTIDE ZOMBIE BAIT EDITION

Η Deep Silver απολογείται για τη φιγούρα της με το..."πλούσιο μπούστο"!

Η συλλεκτική έκδοση του Dead Island: Riptide θα ονομάζεται Zombie Bait Edition (που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει "δόλωμα για ζόμπι") και θα περιέχει μεταξύ άλλων μία αιματηρή, διαμελισμένη φιγούρα ενός κορμού σώματος μίας γυναίκας με μπικίνι. Η φιγούρα αυτή θα έχει 31 εκατοστά ύψος, 18.5 εκατοστά πλάτος και θα είναι βαμμένη στο χέρι.
Δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί εάν η Zombie Bait Edition βρίσκεται ακόμη σε παραγωγή κι αν θα περιέχει τελικά τον κορμό του σώματος, αλλά μέχρι να το μάθουμε, η Deep Silver έκανε τις εξής δηλώσεις: "Απολογούμαστε πραγματικά για οποιαδήποτε προσβολή προκάλεσε η φιγούρα 'Zombie Bait Edition' για την Limited Edition του Dead Island Riptide" και διευκρίνισε ότι στην έκδοση αυτή η Deep Silver αποφάσισε να συμπεριλάβει "Ένα φρικιαστικό άγαλμα κορμού σώματος ενός ζόμπι, το οποίο ήταν κομμένο. Ανάλογες κινήσεις βέβαια είχαν πράξει και οι χρήστες του παιχνιδιού στο πρώτο Dead Island".
Οι Βρετανοί ζήτησαν συγγνώμη για την παραπάνω κίνησή τους, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσουν αν η συλλεκτική αυτή έκδοση θα κυκλοφορήσει τελικά, όπως επίσης και το αν βρίσκεται σε διαδικασία παραγωγής. "Ειλικρινά λυπούμαστε γι’ αυτή μας την απόφαση. Συγκεντρώνουμε διαρκώς σχόλια από την κοινότητα του Dead Island και γενικότερα από τη διεθνή κοινότητα του gaming, τα οποία θα λάβουμε υπόψη μας στις συνεχιζόμενες συναντήσεις μας που πραγματοποιούμε αυτές τις ημέρες" τόνισαν χαρακτηριστικά.
Το Dead Island Riptide θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 26 Απριλίου για PC, PS3 και Xbox 360. Πλέον αναμένεται να δούμε τι θα περιλαμβάνει το Collector's Editon εάν η παραπάνω φιγούρα δεν συμπεριληφθεί σε αυτή. Διότι όσοι την έχουν προπαραγγείλει...σίγουρα θα θέλουν να την πιάσουν στα χέρια τους!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου